dinsdag 27 april 2010

Voor Michel.

Nog even en jij gaat ook op weg. Waarschijnlijk ben je nu even druk bezig met regelen als ik was, bijna drie weken geleden.

Ik wens je ongelofelijk veel kracht op de lange weg die jij gaat stappen. In gedachten stap ik zaterdag voor jou de weg naar Leon, terwijl jij de eerste stappen zet vanuit Oud-Turnhout naar Santiago.

Het ga je goed...

4 opmerkingen:

chris zei

vandaag je ganse dagboek nog eens gelezen - hij spreekt over vertrouwen, loslaten, graag zien, wegen en doelen.....en straalt jou verbondenhei dmet het NU uit.....mooi

Tricky zei

zeg, al bijna in leon, stap jij niet veel te snel... je ging er toch 3 maanden over doen, of ben ik mis?!

michel zei

Dag Katrien,
'k heb je al bijna elke dag gevolgd,het was wel tussen de soep en patatten zo als ze hier in Oud-Turnhout zeggen. Maar nu moet ik je voor 4 maanden verlaten. Morgen woensdag, voor de laatste keer gaan werken,s'avonds een dag vroeger dan anders mijn spuit nemen,donderdag heel de dag ziek,vrijdag de laatste werkjes afhandelen die nog moeten gedaan worden en alles klaar zetten voor zaterdag de groote dag. Alles juist op tijd klaar. karin en de kinderen hebben gelukkig de laatste weken goed mee geholpen anders was ik niet klaar geraakt voor mijn vertrek op 1mei naar compostela.......O ja ben op 17 april voor de eerste keer groot vader geworden van een gezonde klein zoon...Katrien 'k zal onderweg zeker nog aan u denken en zien wat jij gezien hebt, nog een mooie wandeling en tot in september........groetjes Michel.

lief zei

dag katrien
hier iets vanuit sint-lenaarts
veel succes met de volgende kilometers wij ik en de kids volgen je ook een beetje
groetjes lieve goetschalckx stefaan emma marie en lowie